Stuck in love!

Stuck in Love (2012). Samantha Borgens is played by Lily Collins and Louis is played by Logan Lerman. 

Είναι κάποιες ταινίες που τις βλέπεις και σου αλλάζουν τόσο πολύ την γνώμη σου προς την αγάπη και την έννοια της, που όταν τις τελειώνεις νιώθεις 10 φορές σοφότερος. Αυτό συνέβη με εμένα και την ταινία "Stuck in love" με πρωταγωνίστρια την Lily Collins και τον Nat Wolff. 

 WiffleGif has the awesome gifs on the internets. stuck in love lily collins gifs, reaction gifs, cat gifs, and so much more.


Μας περιγράφει την ζωή μιας οικογένειας, με πατέρα έναν φημισμένο συγγραφέα που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την μητέρα των παιδιών του. Η κόρη του, Sam, συγγραφέας και αυτή, σπουδάζει και έχει αποκτήσει τελείως αρνητική άποψη για την αγάπη και τις δεσμεύσεις, με αποτέλεσμα να μην κάνει σχέσεις και απλά να απολαμβάνει την ζωή. Κάθε φορά που προσπαθεί κάποιος να δεθεί μαζί της, τον απομακρύνει, πάντα φοβούμενη μην πληγωθεί (όπως πληγώθηκε ο πατέρας της). Όμως μια μέρα γνωρίζει κάποιον που δεν θέλει να την πληγώσει και ερωτεύεται (μετά από πολλές δυσκολίες).

Ο αδελφός της, και αυτός ασχολούμενος με την συγγραφή, (τι συμβαίνει πια;!),από την άλλη πλευρά, δεν έχει καμία σχέση με την αδελφή του. Είναι τελείως ντροπαλός, δεν έχει πολλές παρέες, και δεν ρισκάρει καθόλου. Ώσπου, μια μέρα γνωρίζει μία κοπέλα, την ερωτεύεται, και κάνει τα πάντα για να είναι μαζί της. 

Just watched this on Netflix over the weekend and immediately fell in love. Definitely made my top 10. Check it out!!

Στην ταινία φαίνεται και η σχέση των γονιών τους, η γυναίκα παντρεμένη (ξανά) προσπαθώντας να συνεχίσει την ζωή της, και ο άντρας, κολλημένος με αυτήν, δυσκολευόμενος να την ξεχάσει και να προχωρήσει.

"There's no god and life is only as meaningful as you fool yourself into thinking it is." 

 Μία όμορφη ταινία, που μιλάει για τις δεύτερες ευκαιρίες, τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε, και την αγάπη. Σας συνιστώ οπωσδήποτε να την δείτε!
 

Σχόλια