La la lover🎶

La la land - μια μεγάλη αγάπη -


Μία αγαπημένη ταινία που βραβεύτηκε με αρκετά Όσκαρ για τα τραγούδια της και για την ερμηνεία των ηθοποιών.
Περιγράφει την ζωή μίας ανερχόμενης ηθοποιού (Μία ή Emma Stone) και ενός πιανίστα που λατρεύει την Jazz (Σεμπάστιαν ή Ryan Gosling). Στον δρόμο για την εκπλήρωση των ονείρων τους γνωρίζονται και ερωτεύονται. 


Αν και πρέπει να τονίσω ότι, αυτή η ταινία δεν είναι απλά μια ιστορία αγάπης. Σε ενθαρρύνει να παλέψεις για τα όνειρά σου, και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα βρεις στον δρόμο σου. Αυτός είναι και ο πρώτος λόγος για τον οποίο την θεωρώ απίστευτη (και την έχω δει γύρω στις 15 φορές).


Ο άλλος λόγος είναι φυσικά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα μιούζικαλ! Από πάντα είχα μανία με τα μιούζικαλ (θυμάμαι ακόμα απέξω όλα τα τραγούδια του Mamma Mia και του West Side Story). Όλα αυτά τα τόσο συγκινητικά τραγούδια που κρύβουν και μια μικρή μελαγχολία, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Ακούστε για παράδειγμα το "City of Stars", το "Audition" ή αλλιώς "Fools who dream" και, φυσικά, το opening song, "Another day of sun".


Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών. Σας συνιστώ να την δείτε οπωσδήποτε (έτσι και αλλιώς ποιος δεν θέλει να δει τον Ryan Gosling;!).

Φιλιά!

Σχόλια