Νέο κόλλημα;


Πριν από έναν μήνα περίπου, μία φίλη μου 
με έπεισε να ξεκινήσω μια καινούρια σειρά. Το Riverdale για μένα ήταν από τις σειρές που πάντα ήθελα να ξεκινήσω, αλλά ποτέ δεν έβρισκα τον χρόνο. Αλλά τώρα; Τώρα είναι καλοκαίρι! Έτσι βρήκα  τον χρόνο και ξεκίνησα να την βλέπω.


Είναι από εκείνες τις σειρές που ξεκινάς να τις βλέπεις και η πλοκή είναι τόσο ενδιαφέρουσα που καταλήγεις να τελειώνεις έναν ολόκληρο κύκλο σε μία ημέρα (όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτό το σημείο).


Ας αρχίσω καταρχάς με την υπόθεση. Μας περιγράφει την ήρεμη ζωή σε μία μικρή πόλη που λέγεται Riverdale, η οποία στην αρχή φαίνεται ότι είναι φυσιολογική και ήσυχη, αλλά, φυσικά, υπάρχει ένα μυστήριο (πάρε παράδειγμα Mystic Falls). Ξαφνικά, πεθαίνει ένας έφηβος, και ενώ περνάει ο καιρός και όλοι το ξεχνάνε πάνω κάτω, έναν χρόνο μετά βρίσκεται το πτώμα, το οποίο δημιουργεί νέες θεωρίες για τον θάνατό του.

Ταυτόχρονα με αυτό το συμβάν, αυτή η σειρά μας δείχνει την ζωή τεσσάρων εφήβων, του Archie (KJ Apa), της Betty (Lili Reinhart), της Veronica (Camila Mendes) και του πολυαγαπημένου Jughead (Cole Sprouse). Αυτοί οι έφηβοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο αλλά ταυτόχρονα ερωτεύονται μεταξύ τους.


Μία υπέροχη σειρά με μυστήριο, περιπέτεια, γέλιο και ρομάντζο. Θα την λατρέψετε!


(Ps. Ανυπομονώ για season 2!)

Σχόλια