5 αγαπημένα καλοκαιρινά αρώματα!

Favourite perfume ♥ Chloe, Valentino Donna, Chanel Chance, Marc Jacobs Daisy Dream and Ari by Ariana Grande 

 Καλοκαιράκι είναι, θέλουμε να βρούμε ένα εκπληκτικό άρωμα χωρίς να ψεκαστούμε αμέτρητες φορές, σε διάφορα μαγαζιά, χωρίς αποτέλεσμα. Και επειδή το κυνήγι αρώματος δεν είναι και τόσο ευχάριστο, ειδικά με τέτοια ζέστη, θα σας προτείνω τα 5 αγαπημένα μου. Με ευχαριστείτε αργότερα!


1) OLYMPEA (Paco Rabanne)

Deze sensuele geur van Paco Rabanne zorgt ervoor dat jouw valentijn zich voelt als een onweerstaanbare vrouw. Olympéa is niet alleen een lekker geurtje, maar ook een romantisch cadeau om te geven door haar lichtroze en vrouwelijke tinten. Onder andere te koop bij Douglas.

Το αγαπημένο μου καλοκαιρινό, και όχι μόνο, άρωμα.  To Olympea έχει δημιουργηθεί από τους Loc Dong & Anne Flipo. Οι νότες κορυφής είναι πράσινο μανταρίνι, γιασεμί του νερού και άνθος τζίντζερ, οι μεσαίες νότες είναι βανίλια και αλάτι, οι νότες της βάσης είναι Ζωϊκό Άμπερ, ξύλο κασμίρι και σανδαλόξυλο. Είναι αρκετά ανάλαφρο και θα κρατήσει καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.

2) SIGNORINA (Ferragamo)
   Salvatore Ferragamo 'Signorina' Eau de Parfum i love this bottle
Το Signorina Eleganza, που θα κυκλοφορήσει το 2014, είναι πιο "σοβαρή" και "περισσότερο ώριμη"  έκδοση του αρχικού αρώματος  Signorina του 2012 από τον σχεδιαστή  Salvatore Ferragamo. 

Επιπλέον της αρχικής, μια έκδοση ως  Eau de Toilette είναι διαθέσιμη επίσης. Το Signorina Eleganza ανακοινώνεται ως ένα εκλεπτυσμένο, κομψό και πολυτελές άρωμα.

Τη σύνθεση υπογράφει η αρωματοποιός Sophie Labbe που τοποθέτησε τις φρέσκιες νοτες του γκρέιπ φρουτ και του αχλαδιού στην κορυφή. Η καρδιά περιέχει ακόρντα από χρυσαφένιο οσμανθό και πούδρα αμυγδάλου, ενώ η βάση αποκαλύπτει τον συπρέ χαρακτήρα του αρώματος με πατσουλί και λευκό δέρμα.
 
Η φιάλη παραμένει στο ίδιο σχήμα με την αρχική αλλά σε διαφορετικό χρώμα. Αυτή την φορά είναι σε χρυσό και σε αποχρώσεις του γυμνού μπεζ χρώματος.

3) CANDY GLOSS (Prada)
 Prada Candy Gloss Taps into the Allure of the Beauty Market (2017) {New Perfume}
 Το Prada Candy Gloss δημιουργήθηκε από την ιδέα της εφαρμογής στρωμάτων οσφρητικών στοιχείων ώστε να προκύψει μια νέα έκφραση της γυναίκας της Prada. 

Μεταφέροντας το πολύ είναι περισσότερο που εκφράζεται από το κλασικό Candy, το πολυεπίπεδο άρωμα ξυπνάει ένα εκλεκτό ταξίδι μέσω εκρηκτικών ποπ εκφάνσεων, όπου η γεύση και η όσφρηση αλληλοκαλύπτονται για να διαμορφώσουν μια εμπειρία χωρίς φραγμούς.

Αναμεμειγμένο από την Daniela Andrier υπό την δημιουργική καθοδήγηση της Miuccia Prada, το Prada Candy Gloss συμβολίζει την ιδέα μιας πολυεπίπεδης κάλυψης από οσφρητικές νότες, που καθεμιά διαμορφώνει σε πιο φωτεινή και θηλυκή την όλη εμπειρία. 

Στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται η γλυκιά νότα βάσης, όπου το δελεαστικό -σαν βανίλια- αμύγδαλο εμποτίζεται με την αισθησιακή απαλότητα του musk και έπειτα περιβάλλεται από μια άλλη γλυκιά υφή, ώστε να δημιουργήσει μια οσφρητική αίσθηση που παραπέμπει σε ένα ροζ παστέλ, ζαχαρωτό αμυγδάλου. 

Με την σειρά της, αυτή η συμφωνία τυλίγεται περαιτέρω μέσα σε μια νότα κορυφής κερασιού, της οποίας ο ενθουσιασμός και η γλυκύτητα   αλληλοεπιδρούν όπως ένα φρέσκο σορμπέ και δίνει περισσότερη ελαφρότητα με την ύπαρξη της ξεσηκωτικής εντύπωσης του άνθους πορτοκαλιάς στην καρδιά του αρώματος.  


4) LA PANTHERE (Cartier)
La Panthere Edition Soir Cartier for women Pictures
Ένα μπουκάλι που φέρει το σχήμα ενός πάνθηρα και η υπογραφή μεγέθους Cartier εξασφαλίζουν την επιτυχία σε ένα προϊόν. Άλλωστε ήδη όλοι μιλούν για το La Panthere καθώς με αυτό, ο γνωστός οίκος κοσμημάτων και μόδας γιορτάζει τα 100 χρόνια παρουσίας του στον χώρο.

Δημιουργός του είναι η Mathilde Laurent και στις νότες του περιέχονται το ραβέντι, η φράουλα και τα αποξηραμένα φρούτα, η γαρδένια, ο μόσχος και η βρύα δριός.

Γιατί επιλέχτηκε ο πάνθηρας ως σχήμα μπουκαλιού; Μα γιατί είναι το σύμβολο ομορφιάς, κομψότητας και ελευθερίας επί αιώνες! Τέλος δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω ζώο έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα αρώματα του οίκου.  Η αρχή έγινε κάπου στο 1980..

Το La Panthere κυκλοφόρησε πρώτα στη Ρωσία για τρεις ολόκληρες εβδομάδες και έπειτα έγινε η διανομή του σε ολόκληρο τον κόσμο.

5) INFUSION D'IRIS CEDRE (Prada)
 Prada Infusion d'Iris Collection - Perfume - Beauty - Macy's

 Το κλασικό αυτό άρωμα από Prada είναι ένα άρωμα unisex, το οποίο δημιούργησε η Daniela Andrier. Το άρωμα περιέψει ίριδα, κέδρο, νερολί Τυνησίας, Βενζόη και θυμίαμα.

Ελπίζω να βρήκατε ένα που να σας ταιριάζει.Φιλιά!


Σχόλια