5 φαγητά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

1) Cinnamon rolls
Συνήθιζα να τρώω τέτοια "στριφτάκια" όπως τα αποκαλούσα, αρκετά μικρή, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησα. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω και ειλικρινά δεν είχα ιδέα τι έχανα τόσο καιρό! Άμα είστε λάτρεις της κανέλας, θα τα αγαπήσετε.
2) Πίτσα με μερέντα
Και απλά τώρα προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το γυμναστήριο και επικεντρωθείτε στο πόσο νόστιμο είναι αυτό το γλυκό. Απλά έρωτας!
3) Red Velvet Cake
Άμα είστε από εκείνα τα άτομα που προτιμάνε την λευκή σοκολάτα και την κρέμα στο κέικ τους, (σαν και εμένα),αυτό το γλυκό θα σας μαγέψει. Ειλικρινά. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε με τα κομμάτια.
4) Τηγανίτες με αλεύρι ολικής
Και κάπου εδώ είναι που σας ψιλοχαλάω το όνειρο με όλα αυτά τα κολασμένα γλυκά (αλλά απίστευτα νόστιμα), και σας μιλάω για τηγανίτες με - μα γιατί; - αλεύρι ολικής άλεσης. Μην με αντιπαθήσετε. Το αλεύρι ολικής κάνει πολύ πιο νόστιμα τα pancakes από το κανονικό αλεύρι. Γιατί; Δεν έχω ιδέα. Δοκιμάστε το, και θα με θυμηθείτε!

(Tip: Για ακόμα καλύτερη γεύση δοκιμάστε να βάλετε μια μείξη και από αλεύρι ολικής και από λευκό).

5) Corn dogs
Μία μεγάλη αλλά όχι τόσο υγιεινή αγάπη. Συνηθίζεται να μαγειρεύεται κυρίως στην Αμερική, οπότε εδώ στην Ελλάδα δεν είναι πολύ γνωστά. Αλλά εγώ βρήκα για εσάς μια συνταγή στο: https://akispetretzikis.com

 Μήπως σας τρέχουν τα σάλια; Ζητώ συγγνώμη!

Φιλιά!

(Πηγή: Pinterest)



 

Σχόλια